Om oss

Historia

  • Heart of Sweden startade 1991 när grundarna öppnade ett bageri på Gotland. De bakade till en början alla typer av bakverk såsom kakor, bröd och tårtor.
  • Den första kaklinjen installerades 1995 och Heart of Sweden blev först med att producera Vaniljhjärtan på industriell väg.
  • 2000 flyttades produktionen till Hemse (Gotland), där vi fortfarande finns.

2019 och framåt

  • Alla våra produkter är producerade på smör eller RSPO certifierat margarin.
  • Vår senaste produktionslinje möjliggör för oss att erbjuda marknaden med kakstänger och bollar av olika slag. Dessa produkter har tagits emot väl av marknaden.
  • Vi lägger nu stort fokus på att exportera våra Hjärtan till andra länder.
  • Alla hjärtans dag är självklart vår största försäljningsperiod.

Vad kan vi göra för er?

  • I vår maskinpark kan vi producera kakstänger, chokladbollar självklart Hjärtan.
  • Vi producerar Bake off produkter.
  • Alla våra produkter levereras frysta, vilket möjliggör en hög flexibilitet för våra kunder.
  • Produktionskapaciteten är 8 000 Hjärtan/kakor per timme på vår stora linje.
  • Vi har 6 olika stansverktyg och 2 fyllnadsstationer. Våra hjärtan kan fyllas med 2 olika fyllningar.
  • Vi är ensamma i världen om att producera Vaniljhjärtan på industriell väg.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå